Quinzena metropolitana de dansa. 2018

Oberta a tots els gèneres i públics, present a teatres, museus, vagons de metro o al carrer, la Quinzena metropolitana de dansa és una invitació a gaudir intensament de la dansa, a conèixer grans artistes i nous talents, a descobrir estils i tècniques que us sorprendran. A viure una experiència vibrant que tindrà per escenari sis ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Sis ciutats agermanades per la dansa.

La diversitat és un dels trets distintius d’aquesta Quinzena metropolitana de dansa que neix per convertir-se en una cita anual amb les arts del moviment. Clàssic, contemporani, flamenc, hiphop, jazz, musical, tradicional… Tots els estils de la dansa hi troben un espai, com també ho fan les propostes participatives: durant dues setmanes, la Quinzena metropolitana serà un borbolleig d’actuacions i d’activitats paral·leles, un espai de relació i interacció entre el sector i els agents públics vinculats a les arts escèniques. Un gran esdeveniment que deixarà empremta en les ciutats implicades.

La Quinzena s’obre a tots els espais i a tots els espectadors i espectadores, implica escoles i centres de dansa popular de qualitat, planteja mirades actuals sobre l’art del moviment. S’estén pel territori metropolità, programa espectacles de renom internacional i ajuda a la producció de noves creacions. Acosta l’artista i la ciutadania, estableix un diàleg que beneficia tothom.

Entre l’1 i el 18 de març, Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet oferiran més d’un centenar de funcions de dansa. De la millor dansa. Dansa de qualitat, dansa que us agradarà malgrat que no en sigueu un públic fidel. Tasteu-la, segur que repetireu.