Llum Barrera

Llum Barrera

Col·labora al programa ‘Millor amb tu’ de La 1 i en breu, estrenarà la tercera temporada de la sèrie ‘Pep’ i la minisèrie ‘Fúria’ per a IB3.

Ha interpretat tant personatges dramàtics com còmics en sèries com ‘Amar es para siempre’, ‘La Caza. Tramuntana’, ‘Supernormal’, ‘L’enigma Verdaguer’, ‘Vota Juan’, ‘Cos d’elit’, ‘Servir i Protegir’, ‘Sis germanes’, ‘Amb el cul a l’aire’…

A la televisió ha malbaratat espontaneïtat i simpatia col·laborant a ‘Zapeando’ i presentant els programes ‘Agafa’m si pots’, ‘De Buen Humor’, ‘Llum i acció’, ‘Ens perd la fama’ o ‘1, 2, 3 a llegir aquesta vegada’, entre d’altres.

Abunden també sobre actuacions teatrals com a ‘Onán’, ‘La llista dels meus desitjos’, ‘La tendresa’, ‘Les bicicletes són per a l’estiu’, ‘Mida Familiar’, ‘El Manual de la Bona Esposa’, ‘La Crida ‘, ‘Glorius, la pitjor cantant del món’, ‘Mort de Dama’ (TNC), ‘Angel’, ‘5 mujeres.com’…

I al cinema, té títols com ‘Psiquiatres, psicòlegs i altres malalts’, ‘Diari d’una nimfòmana’ o ‘Princeses’.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, és col·laboradora als programa radiofònics ‘A vivir’, de Cadena Ser, i ‘Quan el descans és un somni’, de Podium Podcast.

Any de naixement
1968
Lloc de naixement
Alcúdia, Mallorca
Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats