Farres Brothers & Cia.

Farrés Brothers i Cia és una companyia de teatre que treballa amb trastos, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades. Creada el 2002 per en Jordi Farrés, en Pep Farrés i en Jordi Palet, proposen un teatre per a tots els públics, irònic, gens ensucrat i carregat de varies capes de lectura: els agrada parlar de temes potents, des de punts de vista inusuals, de forma original i no moralitzant.

Treballen per suscitar l’interès i el reconeixement de públic i programadors, així com d’Ajuntaments, Centres Educatius, Consells Comarcals, Biblioteques entre molts d’altres.

Busquen un teatre vinculat amb la societat, incorporant als seus espectacles detalls adreçats a col·lectius varis com: de cultura inclusiva (El silenci d’Hamelín), de memòria històrica (La maleta de l’Agustí), d’intercanvi intergeneracional (Operació AVI), de diversitat (Tripula), de sentiments (Orbital), entre molts d’altres.

Tenen nou espectacles disponibles. Han fet 2.150 representacions arreu del món, de les quals 1.467 funcions s’han fet a Catalunya, un 68%.

Qui vulgui establir complicitats amb personatges carregats d’humor i emoció, que els busqui. Segur que en treurà quelcom de profit, ni que sigui viure uns instants d’aire alterat… o conèixer els mons possibles que hi ha dins aquest món impossible

Fotos i vídeos
Espectacles