Tot el que necessites per anar al teatre

Zoo / Thomas Hauert: Inaudible

Zoo / Thomas Hauert: Inaudible

El ballarí suís Thomas Hauert presenta Inaudible, una peça que parteix del concepte d’interpretació, per a crear una coreografia on són els moviments els que segueixen de forma detallada i directa la música.

SINOPSI

El coreògraf recorre a peces musicals ja existents i les relaciona de manera molt estreta a les notacions coreogràfiques, improvisacions estructurades vinculades a la música. En aquest cas, els ballarins s’enfronten al Concerto in F de George Gerschwin i a la peça Ludus de Morte Regis del compositor contemporani Mauro Lanza. Sempre a la recerca de nous plantejaments per a la dansa, Hauert inverteix el principi del mickeymousing i deixa que siguin els moviments els que segueixin directament la música. El resultat és una coreografia condensada i molt detallada, una sèrie fascinant de moviments que fan tangible l’experiència musical.

ZOO/Thomas Hauert és una companyia de dansa contemporània establerta a a Brussel·les. El 1998 el ballarí suís Thomas Hauert va decidir formar la seva pròpia companyia, amb la qual ha creat més d’una dotzena de peces, com ara Cows in SpaceVerosimileModifyWalking OscarAccords i MONO, amb les què ha girat arreu del món. A banda del context de ZOO, ha creat peces per a P.A.R.T.S., el Zurich Ballet, Toronto Dance Theatre i Candoco Dance Company. Hauert és el director acadèmic de la nova llicenciatura en dansa contemporània a l’escola La Manufacture de Lausanne des de 2014.

A Barcelona ha presentat ModifyWalking Oscar i Accords amb ZOO i el duet From B to B amb Àngels Margarit i La Mesura del desordre amb el grup La Bolsa.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració