Tot el que necessites per anar al teatre

Una nit amb el Mag Lari

Una nit amb el Mag Lari

L’espectacle Una nit amb el Mag Lari promet sorprendre’t i fer-te riure. L’il·lusionista combinarà els seus ingredients preferits, elegància, ironia i presència escènica, per convertir la nit en inoblidable.

Sinopsi

Màgia, ironia, aparicions i desaparicions, participació de públic amb la sorpresa, l’humor i la il·lusió de sempre. Després de més de 25 anys el Mag Lari segueix il·lusionant i fent riure el públic. Amb Una nit amb el Mag Lari tens una tarda molt màgica assegurada.


Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    Dins de la Festa Major de Granollers i en el seu Auditori, ahir vaig estar veient aquest espectacle del Mag Lari. Com últimament està passant en aquests xous de gran format, no tan sols amb els de el Mag Lari, el continent predomina o té més força que el contingut o dit d’una altra manera, tot el que envolta l’espectacle, llums i efectes espectaculars, vestuari, música passada de decibels i sobretot la constant interacció amb el públic amb acudits carregats d’ironia i un toc de picant, enganxen al públic des del minut un i deixen en segon lloc el que hauria de primar, la màgia. El resultat és que en els 100 minuts que dura l’espectacle es poden comptar amb els dits de les mans els numeros de màgia i il·lusionisme que presenta i que cap va aportar res de nou. Amb això no vull dir que no ho passés bé, perquè visualment és espectacular i passes una bona estona però a mi com a amant de la màgia em va faltar que almenys amb un numero em deixés bocabadat i això no es va donar, però vaja riure si ho vaig fer i molt.

    28/08/2021