Tot el que necessites per anar al teatre

Una dent sota el coixí

Una dent sota el coixí

Una dent sota el coixí de Cristina Clemente es pregunta què passa quan ens cauen les dents de llet? Estem espantats? Potser ens fa il·lusió? On van aquestes dents? Diuen que si les posem sota el coixí, “algú” se les emporta i les canvia per algun “regalet” agradable.

Sinopsi

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests éssers recull una dent d’un nen o una nena, li porta. Ella pot saber com és l’infant a partir de la dent i esbrinar quin regal el farà feliç.

Ara ja és gran i busca algú que la substitueixi en aquesta feina tan important. Després de posar a prova diferents candidats, troba la Violeta, però la seva relació no serà fàcil. Un dia, arriba una dent molt especial, que no és com les altres. Juntes hauran de descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
La Beckett estrena una temporada homenatge a Josep Maria Benet i Jornet

La Beckett estrena una temporada homenatge a Josep Maria Benet i Jornet

2 octubre 2021

La Sala Beckett ha apostat tradicionalment per donar suport a l’autoria catalana i aquest és el propòsit que s’ha fixat per la temporada 2021-2022. Durant aquest any teatral passaran també […]