Tot el que necessites per anar al teatre

Una comedia incómoda

Una comedia incómoda

Un actor només sobre l’escenari comença l’estrena de la nova comèdia de la seva companyia. Una obra del segle XVI que mai va arribar a estrenar-se ja que van ficar a la presó al seu autor i va ser prohibida. Tot i la inexplicable absència dels seus companys, el còmic comença la representació amb l’esperança que arribin en breu. En aquest espectacle de Commedia dell’Arte, la improvisació i les màscares italianes seran les eines de l’actor per mostrar-nos, en hilarants situacions, el nostre dia a dia d’una manera fresc, actual i sorprenent però, el portarà això a la presó?

Espectacle de gran èxit unint el teatre clàssic amb l’actualitat de la societat. Va estar cinc mesos seguits en la Temporada 2013 al Teatre Alameda de Màlaga, deixant l’últim dia més d’una trentena d’espectadors sense entrar a la sala per estar totes les localitats venudes.

L’espectacle va obtenir un clamorós èxit en el Corral de Comèdies d’Almagro, sent representat en la programació de Tardor de l’any 2013.

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Avui a la Sala Fènix he pogut veure l’últim dels quatre espectacles programats dins del cicle Pont Aeri a càrrec de la companyia malaguenya Teatro del Lazzi, però amb l’actuació d’un únic actor, Javier Oliva, que improvisa un llarg monòleg alternant les veus de sis personatges famosos de la Commedia dell´art. a partir d’una suposada obra del segle XVI que va ser censurada al seu moment i que va portar al seu autor a acabar els seus dies a la presó. L’intèrpret aprofita la llibertat del text per ficar situacions que facin referència a l’actualitat, tals com la crisi econòmica i moral que vivim. Fresca, divertida i amb una constant interacció amb el públic ha aconseguit fer-me gaudir i riure els 80 minuts que ha durat l’obra. Excel·lent treball i fantàstiques màscares. Espero que aviat ho puguem tornar a veure. Un espectacle com aquest i d´ altres, no es mereix la baixa ocupació de la Fenix ni altres sales de petit format i que ens ofereixen espectacles de màxima qualitat, m´entristeix.
    .

    18/04/2016