Tot el que necessites per anar al teatre

La última salida de Sancho Panza

La última salida de Sancho Panza

La última salida de Sancho Panza és l’espectacle de teatre amb què la companyia Escudero Andante (Màlaga) debuta a escala nacional.

SINOPSI

Després de la mort de Don Quixot, Sancho Panza ha intentat tornar a la seva antiga vida de pagès però no ha pogut. Té massa present el record de les aventures que va viure amb el seu senyor, i sent que d’alguna manera li està fallant per no seguir amb la comesa de satisfer greuges, redreçar torts, castigar insolències i vèncer gegants. Sobretot ara, que hi ha tantes –o fins i tot més– injustícies que abans. Sancho es veu capaç ser de nou governador d’una ínsula perquè, en vistes de com governen actualment els polítics, pensa que ell no ho va fer tan malament.

Així doncs, alternant fragments adaptats de la novel·la amb un llenguatge més contemporani, en un món rural en el qual la tecnologia comença a envair-ho tot, Sancho assaja davant d’una cadira com dir-li per enèsima vegada a Teresa Panza, la seva esposa, que aquesta vegada sí que marxarà i no podrà retenir-lo.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració