Tot el que necessites per anar al teatre

Uchi i Patricia Caballero: Manomá

Uchi i Patricia Caballero: Manomá

La sala Pina Bausch del Mercat de les Flors es converteix en laboratori, un espai per a l’experimentació, un punt de trobada on artistes consolidats o joves poden exposar les seves idees més recents. Territori fràgil on un públic respectuós pot tenir el privilegi únic i irrepetible de transitar per camins altament sensibles.

UCHI
Uchi pertany a una de les famílies d’artistes més emblemàtiques del sevillà barri de Triana, la del Titi. És a Triana i en el si de la seva família on pren contacte amb el baile, i durant la seva joventut forma part dels quadres flamencos més importants. Retirada dels escenaris durant un període important de temps, va tornar el 2010 per interpretar un dels personatges de La Casa de Bernarda Alba de la Companyia TNT Atalaya dirigida per Pepa Gamboa.

Lo Real/Le Réel/The Real d’Israel Galván, que va estar en gira entre desembre de 2012 i setembre de 2015, va suposar per a Uchi la seva tornada als espectacles flamencos.

PATRICIA CABALLERO
Nascuda a Chiclana de la Frontera, és ballarina, cantant, creadora i amb molts i diversos interessos, com la realització de documentals escènics, objectes dansaires, laboratoris de moviment…

Des de 2014 treballa de la mà del bailaor Israel Galván. Aquests són els títols d’algunes de les seves creacions: Barrunto, 2015; Lo raro es que estemos vivos, 2012; Aquí gloria y después paz, 2011; Chronoscopio, 2010; Simulacro de simulacros, 2008; Cómo congelar fantasmas, 2008; 50 hz, 2006.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració