Tot el que necessites per anar al teatre

Tuntu

Els espectacles d’Auraco es basen en la presència dels intèrprets i la vulnerabilitat del propi moviment. Amb una decoració minimalista o sense decoració, els intèrprets omplen l’escenari buit, creant una relació amb el públic oberta i sensible. Les performances trenquen els límits entre els intèrprets i l’audiència, element clau de l’obra d’Auraco.

Aquest espectacle està dirigit principalment a nenes i nens amb diversitat visual. L’aforament és molt limitat. Cada nen / a necessitarà una entrada i podrà entrar acompanyat d’un o dos adults que també necessitaran la seva entrada. Un adult podrà seure amb el petit, però el segon adult haurà seure sol. Qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb educatius@mercatflors.cat.

Sinopsi

Tuntu (El sentir) ens mostra passos i ritmes, el flux d’aire, el tacte, la respiració, el frec de la roba i el so de passos a terra. En definitiva, tot el que implica experimentar un espai a través del cos sense el domini de la percepció visual.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Festival més gran de tots

El Festival més gran de tots

9 novembre 2018

14 edicions, 122 funcions, 22 espectacles i 11 ciutats diferents. El Festival el més petit de tots es consolida com un dels Festivals més rellevants del país, tot i tenir […]