Tot el que necessites per anar al teatre

Troianes 15

Troianes 15

Inspirat en Les Troianes de Jean-Paul Sartre, Troianes 15 parla del paper de la dona a la postguerra. O millor dit, del paper que se li adjudica, del lloc on se la relega.

SINOPSI

Les dones de Troia seran repartides com a trofeus de guerra per ser esclaves i concubines dels vencedors. Totes. No podran quedar-se a refer la seva terra, no hi ha compassió per elles, són humiliades i els hi arrenquen la seva dignitat.

Fotos

Valoració espectadors
 • Una posada en escena molt original d’una obra clàssica, destacant la gran interpretació, amb molta força i sentiment, de les actrius que la representen.

  27/10/2015
 • Una tragèdia de temàtica clàssica amb un treball físic i estimulant de les dones protagonistes i més discret dels caràcters masculins. L’ús de la música és una mica forçat però gràcies al tema i a les caracteritzaciones es pot gaudir d’un bon espectacle.

  19/10/2015
 • Una obra que reflexa la vida de les dones, ja sigui a l’ antiga Grecia o be avui día. On la seva existència , a banda de no valer res, segueix sent decidida molts cops a mans dels homes.
  Una versió actualitzada del patiment de les dones a qualsevol cultura.

  18/10/2015