Tot el que necessites per anar al teatre

Top Model

Top Model

Qui més qui menys té algun problema amb el seu físic que li agradaria canviar. El nostre món ens ha abocat a una preocupació excessiva per la nostra aparença física i, avui en dia, tots volem ser guapos. Molt guapos.

En Max ha estat un dels top models masculins més famós, més guapo i ben pagat del món de la moda. La seva vida plena de glamour, de desfilades a les principals capitals mundials, de dones de bellesa exuberant, de viatges i diners a cabassos és el que la majoria de nosaltres desitgem, però al Max aquesta vida el va abocar a la infelicitat més absoluta. Després de la seva baixada als inferns, el Max ha trobat el seu camí cap a la felicitat. I està aquí per compartir amb tots nosaltres el seu mètode i els seu secrets per trobar la felicitat. Bé… tots els secrets, potser no.

Sergi Pompermayer

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Elisabet Ramírez Valle

    Una comèdia molt divertida en la que destaca el treball dels tres actors però, especialment, del director Pep Cruz, en Max, qui es dirigeix al públic per vendren’s la seva història (mai millor dit…).
    Una obra molt participativa en la que tots pequem d’una cosa: SER MOLT GUAPOS. I és que sempre desitgem ser el que no som…

    20/05/2014