Tot el que necessites per anar al teatre

Tocat del bolet

Tocat del bolet

Tocat del Bolet és el nou espectacle de Jordi Carner. Una bogeria de monòleg que comença en assabentar-se que els seus avis es divorcien amb 90 i 91 anys. Això li fa plantejar-se que el futur no és tal com es pensava de petit, en aquella època que llepava les piles.

Sinopsi

On estan els cotxes voladors i els viatges espacials? Per què el seu avi fa salsa i la seva àvia està a Tinder? Un espectacle en format monòleg amb un humor pròxim, tendre i àcid a parts iguals. Tots som una mica egocèntrics i creiem que les coses només ens passen a nosaltres… però no és veritat. O tu no intentes obrir la porta encara que t’hagin dit que està tancada?


Valoració espectadors
 • David Abellà

  En Jordi ens va fer passar una extraordinària estona, sense parar de riure. El monòleg és increïble. Sense utilitzar l’acudit fàcil i/o groller ens explica un seguit d’històries per pixar-se a damunt. No entenem com aquest tipus d’artista no té presència en altres espais audiovisuals. I a més en català. Gràcies i que tinguis molt bona sort! Espero tornar a veure’t ben aviat!

  28/04/2019
 • sonia

  Un monòleg genial, treballat i amb gran professionalitat.
  Un fart de riure!!!

  20/01/2019