Tot el que necessites per anar al teatre

Llorenç González: Tocando al frente

Llorenç González: Tocando al frente

L’actor Llorenç González ens descobreix una experiència que li va canviar la vida: un emocionant viatge a l’Argentina a través d’anècdotes, contes, tangos i cançons com Tocando al frente.

Sinopsi

“Un viatge. El repte: Viatjar sol per primera vegada. El context: Argentina. El paisatge: els meravellosos escenaris naturals i urbans. El recorregut: De l’alegria a la incertesa i la por, de la por al pànic i del pànic a l’esperança, el desig, l’amor i la valentia. Un itinerari traçat a partir d’anècdotes personals, tangos cantats, contes comptats, i música en viu i en directe”.

L’espectacle neix a partir d’un viatge efectuat al setembre del 2017. Un viatge tan enriquidor i revelador que va portar al Llorenç a explicar-lo sobre un escenari a través de relats i pensaments. Un monòleg a través del qual ha trobat la manera donar veu a la seva pròpia sensibilitat, a la seva manera d’expressar, sentir i gestionar les situacions. El títol està agafat d’una cançó d’origen brasiler, que va escoltar i que ve a dir, en definitiva, que la vida consisteix a emprendre el camí i anar ”tocando al frente”, sempre cap endavant.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Terrats en Cultura, un festival amb vistes

Terrats en Cultura, un festival amb vistes

16 abril 2019

A partir del 26 d’abril torna Terrats en Cultura. El cicle, que enguany celebra la seva setena edició, portarà a partir del 26 d’abril propostes de teatre, música, dansa i […]

Llorenç González: “M’agrada fer viatjar als espectadors amb mi’

Llorenç González: “M’agrada fer viatjar als espectadors amb mi’

20 abril 2018

Redactor: Rubén Garcia / @RuGarciaE Llorenç González és un actor que s’ha donat a conèixer al gran públic pels seus treballs a diferents sèries de televisions estatals, però aquí a […]