Tot el que necessites per anar al teatre

TNT: Vaya show

TNT: Vaya show

Després del seu pas pel programa de televisió Oh Happy Day!, el quartet vocal TNT aterra per delectar al públic amb el seu espectacle Vaya show! Gaudeix-ho!

Un científic, portat per la seva obsessió per la música i decebut amb la Indústria i l’oferta musical actual, ha creat una màquina del temps dotada d’un dispositiu, el Keseyó, que absorbeix el “què sé jo” dels estels de la música. El seu objectiu: viatjar a temps pretèrits on, segons ell, la música era millor i recuperar l’essència dels artistes d’antany per conservar-ho fins que sigui necessari usar-ho de nou.

Però alguna cosa surt malament i un dia, mentre quatre dels seus operaris treballen en la màquina, l’activen per error i emprenen accidentalment un viatge a través del temps. El seu objectiu serà tornar a casa i no aixecar sospites davant del públic que acudeix als seus concerts, sense saber que en realitat són científics del futur.

Viatja a través d’una màquina del temps amb TNT! Junts fareu un recorregut per la història de la música soul, pop i rock amb èxits de totes les èpoques. TNT està format per Óscar Bretau, Paco Ruiz, Diego Ruiz i Jose Fernández.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    Ahir a la nit vam estar gaudint d’aquest espectacle al Teatre del Raval. Bàsicament es tracta d’un concert del grup català T. N T. que la majoria coneixereu per la seva participació durant moltes setmanes al concurs de TV3 Oh Happy Day. Per donar-li aire d’espectacle i no només de recital, han creat un divertit argument on un científic ha creat una màquina del temps i un error fa que s’activi i els quatre operaris que hi treballen inicien un viatge a través del temps. Per a això es valen d’un audivisual amb el qual interactuen durant tot el xou, amb moments molt divertits. Un viatge que ens portarà a escoltar temes tots ells mítics, que van des dels anys 60 fins als nostres dies, Isn´t she lovely de Stevie Wonder en català, I want it that way de Backstreest boys, Yesterday de The Beatles, Uptown Girl de Billy Joel, The way you make me feel de Michael Jackson, Un burro amarrado en la puerta del baile de El último de la fila, No tinc temps de Mazoni , i més molt més. Amb música (gravada), a capella, acompanyant-se a la guitarra, dóna igual, extraordinari i si a això afegim la seva facilitat per connectar amb el públic, el resultat és un espectacle rodó. Si us agrada la bona música, i passar una molt bona estona ja ho sabeu, divendres i dissabtes fins al 12 d’agost a les 22,30.

    23/07/2017