Tot el que necessites per anar al teatre

Superstars en Directo: One King and Two Queens

Directament des de Las Vegas i dins de la seva gira per Europa, els Reis del Pop arriben al Teatre Coliseum. Superstars en Directo es un espectacle-concert que reuneix els millors tributs internacionals de Michael Jackson, Madonna i Rihanna. Gaudeix de la millor música mentre et prens una copa i tastes la carta del bar Coliseum.

Frederick Henry com MICHAEL JACKSON, Lisa Hart com MADONNA i Jade MCqueen com RIHANNA, en un espectacleen directe en el qual els reis del Pop “ONE KING, TWO QUEENS” actuaran junts per primera vegada en un escenari a Espanya. Els tres artistes estaran acompanyats per sis ballarins, una orquestra de cinc músics, amb bateria, teclat, guitarra, baix, guitarra punteo, flauta i tres solistes.

Aclamats a Las Vegas, la capital mundial de l’entreteniment i la ciutat que més sap de shows,Superstars en Directo – One King, Two Queens” és un espectacle en el qual es repassen i recreen els temes més emblemàtics d’aquests tres grans cantants i compositors que han marcat un abans i un després en la música.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració