Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 6,00€
Comprar Entrades

A Super Jam!, improvisadors i improvisadores de diferents companyies de la ciutat han creat aquest lloc de trobada per establir un lloc regular on tothom pugui improvisar sobre un escenari i gaudir de les propostes artístiques que es generin.

El Cafè Teatre Tinta Roja és un lloc històric, màgic i amb una oferta d’improvisació teatral de qualitat. Si et ve de gust passar un diumenge diferent i gaudir de la Impro mentre prens alguna beguda i comparteixes rialles, aquest és el teu lloc. T’ofereixen doble espectacle d’Impro Teatral per no oblidar.

Una primera part de Jam consisteix en jocs d’impro on qualsevol persona hi pot participar. És la teva ocasió per pujar-te a l’escenari i brillar amb altres persones! A la segona part podreu gaudir d’un format llarg d’Impro format per un elenc selecte que actuen regularment en diferents companyies i s’ajunten especialment per a l’ocasió.

Aquest projecte neix amb la il·lusió d’ajuntar la comunitat d’Impro de Barcelona, ​​potenciar l’oferta artística, oferir la possibilitat d’actuar a persones amb qualsevol tipus de nivell i convidar-ne a que descobreixin la màgia de la Impro.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració