Tot el que necessites per anar al teatre

Sis solos soles (Microòperes de nova creació)

Sis solos soles (Microòperes de nova creació)

Sis solos soles (Microòperes de nova creació) presenta sis noves creacions en sis espais del Liceu: un viatge a través de les veus de sis dones

És un projecte d’Òpera de Butxaca i Nova Creació (OBNC) que reuneix en una sola vetllada sis monodrames per a intèrpret femenina i instrumentista, encarregats a sis equips diferents de llibretista i compositor.

A través d’un passeig per les entranyes del teatre, l’espectador entra en contacte amb les històries d’un seguit de veus atrapades en entorns domèstics, com si d’una confessió íntima es tractés.

Sinopsi

Una jove es fica dins la banyera i s’enfonsa lentament en l’aigua, en el que potser serà el seu darrer bany; una cantant madura, voraç de bellesa, depèn de les alegries que li ofereix una trista nevera; una àvia lluita contra l’inevitable i es resisteix a ser portada a una residència; una noia que espera una trucada no gosa sortir de casa per por de quedar-se sense cobertura; una jove Dànae torna al soterrani on el seu pare l’havia vexat amb un ganivet amagat sota la roba; una youtuber adolescent informa als seus seguidors del que serà el seu darrer missatge abans no arribi la fi del món.

Emissió Sis solos soles

Malgrat la suspensió de l’estrena de ‘Sis Solos Soles’ com estava prevista l’1 de novembre, s’ha pogut enregistrar l’espectacle i estarà disponible al canal de Youtube durant una setmana a partir del 15 de novembre a les 17h.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
‘Don Giovani’, ‘La Traviata’ o ‘La Bohème’ a la nova temporada del Liceu

‘Don Giovani’, ‘La Traviata’ o ‘La Bohème’ a la nova temporada del Liceu

17 juny 2020

El Gran Teatre del Liceu ha presentat, aquest dimecres 17 de juny, la programació la temporada 2020/2021. Una nova programació especial i adaptada a les mesures sanitàries que marquen les […]