Tot el que necessites per anar al teatre

Separacions

Separacions

Ever Blanchet presenta Separacions, una comèdia delirant sobre les separacions de parella.

Sinopsi

Vuit parelles són a punt de separar-se. Molts i variats poden ser els motius que portin a prendre aquesta decisió, però n’hi ha un de molt comú: la rutina de la vida de parella. Ever Blanchet explora en clau de comèdia setze personatges i vuit formes de vida que condueixen a un mateix desenllaç: el desencís amorós i el penós i crispat repartiment del patrimoni.

Com bé diu l´autor: “El desacord conjugal implica dos aspectes de la vida: l’amorós i el patrimonial, que han de resoldre’s desunint l’amor i partint els bens patrimonials. Les dues ruptures són doloroses i traumàtiques. Encara que, als ulls dels que no estan implicats en el conflicte, els hi sembli, la majoria de les vegades, una cosa ridícula, còmica o patètica. Així són les nostres SEPARACIONS.”

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir a Versus i després de veure El Funeral de… ho vaig fer amb aquesta segona proposta, escrita per Ever Blanchet i adaptada i dirigida per Pere Anglas. Anglas ha reduït en el temps la durada i ha actualitzat als nostres dies, el canvi que ha suposat els avenços tecnològics i sobretot la importància de l’ús de les Xarxes socials. Prenent com a base la història de Naima (Eva de Luis) i Oriol (Raül Tortosa) sobre qui recau la major part del pes de l’obra, ja que es fa un seguiment de tots els alts i baixos que suposa la seva separació, es va alternant amb els casos de set parelles que també estan en tràmits de separació representada per catorze personatges interpretats per Rafaela Rivas, Oscar Jarque, Christian Cánovas i Carla Ricart i que cada un d’ells es posa a la pell de 3 o 4 personatges, i que se’ns presenta amb entrades i sortides a escena en situacions, flaixos i moments curts que no aprofundeixen en res i reconec que n’hi ha de molt divertits i altres no tant però que em van aportar molt poc, molt de reality de televisió, vaja, no així la parella de Naima / Oriol que les seves converses conviden a la reflexió. El llenguatge crec també que es podria atenuar ja que no es tracta de persones ni parelles desestructurades i en alguns moments creua la línia vermella de la grolleria. Les interpretacions en general correctes, més si tenim en compte els constants canvis de registre a què es veuen obligats. No vull dir amb això que no m’hagi agradat perquè faltaria a la veritat ja que com he dit abans, tota la història de Naima i Oriol em va semblar molt interessant.

  11/08/2019
 • Rosa María

  Molt divertida, totalmente recomanable per pasar una molt bona estona.

  27/04/2019
 • Quim Solleone
  Quim Solleone

  Divertida, Ben escrita i molt ben interpretada. Surts amb ganes de més teatre.

  25/04/2019
 • felipe trebino

  genial! molt divertida i dinamica, ens ha encantat!!!

  13/04/2019
 • montse

  L’obra es molt divertida i molt real, grans actors, recomanable 100%

  01/04/2019
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]