Tot el que necessites per anar al teatre

Selecció

Selecció

Selecció és un espectacle escrit i dirigit per Albert Arribas sobre el viatge de l’equip de la selecció de taiteitalija, un esport minoritari semblant al hoquei.  Es tracta d’un periple sobre la maduresa, coproducció de Centaure Produccions i La Ruta 40.

SINOPSI

Des de l’interior d’un autocar estacionat en diferents espais de trànsit, assitim a les converses casuals entre quatre suplents de la selecció nacional de taiteitalija – un esport minoritari més minoritari que l’hoquei patins – al llarg del seu viatge a Alemanya per jugar un important partit.

La selecció començarà el viatge amb una certa eufòria justificada que s’anirà modulant a mesura que s’apropi el dia de la final. Un periple una mica més llarg del que hauria estat estrictament necessari, que l’equip aprofitarà per enfortir-se, beneficiant-se d’unes petites vacances conjuntes – amb visites de rigor incloses, des de la cúpula de Barceló a Ginebra, fins a les fonts del Danubi o el camp d’extermini d’Auschwitz.

Un viatge carregat d’emocions col·lectives, però vist sempre des de la rereguarda, per part de quatre joves que aviat deixaran de ser-ho, i encara no s’han adonat que el seu futur cada cop té més a veure amb un present cada dia més real i que ells mateixos no han acabat de construir mai amb la contundència de les seves il·lusions.

Fotos

Valoració espectadors
  • Hebert Parodi
    Hebert Parodi

    Obra densa i gens fàcil. Com de gust ve que et facin pensar i intentar ajuntar les peces que et van donant sense arribar a ser una obra d’aquelles que de tant trencadores i “modernes” són críptiques fins a arribar a ser inintel·ligibles. Tocs d’humor en mig de misèries quotidianes que, només apuntades, amaguen desencants amb la societat i, especialment, amb un mateix. segur que m’he perdut part del que es vol transmetre, però a mi m’ha agradat. I per sobre de tot, un treball d’actors molt, molt potent.

    05/04/2015