Tres dramaturgues: Lali Álvarez (Barcelona), Melissa Hermina (Buenos Aires) i Tamara Kiper (Buenos Aires), dos països i un projecte escènic nascut a banda i banda de l’Atlàntic. Ens parlen sobre la dona d’avui, les diferències culturals i la violència.
Sinopsi
Una fotògrafa experimentada i la seva ajudant passen la nit enmig d’un bosc. Esperen fer una fotografia d’una variant concreta de llops, amb algunes particularitats que els fan especialment bells. Però la trama s’endinsarà en un territori fantàstic en el qual hi ha balls com aquests als quals al·ludeix el títol, llops i unes dones que us faran pensar sobre el paper que tenen en el món d’avui, sobre les diferències que separen alguns mons que comparteixen espai i sobre com la violència s’utilitza per exercir el poder.
Més informació
És una experiència de col·laboració entre la campanya On el Teatre Batega de la Xarxa de Teatres de Proximitat, la Badabadoc, una sala del barri de Gràcia amb moltes connexions amb l’escena argentina i la sala i productora de Buenos Aires Timbre 4. Firma les dramatúrgies la barcelonina Lali Álvarez, autora i directora d’escena que ha escrit Ragazzo, Barcelona (contra la paret) (Grec 2016), LIFE (de com els arbres ens van salvar la vida) (Grec 2020) i que ha dirigit la producció de La Badabadoc Clarissa. Treballa amb les autores argentines Melissa Hermina i Tamara Kiper. Ambdues són intèrprets i autores i han creat obres breus com La Discípula, Las preciosas, Una de Taninos i El Chacal (totes obres de Melissa Hermida, a qui també vam veure a La família Coleman, de Claudio Tolcachir) o Guardapolvos, òpera prima com a autora i directora de Tamara Kiper.