Tot el que necessites per anar al teatre

Se alquila. Archivo vivo del actor

Se alquila. Archivo vivo del actor

Óscar Cornago & Juan Navarro presenten Se alquila. Archivo vivo del actor, una conferència performativa sobre l’arxiu, el relat i la performance.

Sinopsi

Com explicar un projecte perquè no sigui el relat del que ja va passar, sinó del que està passant i del que podria estar passant? Com convertir un relat en una celebració sostinguda al llarg de tres dies? Com fer del que ja vam viure, de la nostra història, famílies i tribus, un lloc de desconeixement i desig?

Dia 1. Celebrar el pas el temps. L’Antic ha complert 50 anys.

Dia 2. Celebrar la pèrdua de l’origen i les identitats.

Dia 3. Celebrar el que és públic. Desplaçament del Palau de la Música.

Agraïm a totes les persones que ens han inspirat per celebrar el que ja hem viscut, i el que no hem viscut encara, però ens agradaria tornar a viure. I de forma especial agraïm a totes i tots els que ens ajudaran a desarxivar els nostres orígens i les nostres pors, a desarxivar la performance i la teoria, desarxivar la història i des arxivar-nos nosaltres mateixos com a públic. I de forma particular agraïm en aquesta ocasió la col·laboració de Kurt Cobain, Andrés Calamaro i el Palau de la Música, de René Descartes, San Giorgio Agamben, els gnòstics i de el moviment averroista de Leopoldo María Panero, John Berger i tots els morts en general i de el públic en particular. Us esperem.

El capitalisme el fem entre totis. PARTICIPA-HI!

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració