Tot el que necessites per anar al teatre

Saturnalia

Saturnalia

Saturnalia és un espectacle de teatre de màscares i commedia dell Arte de la companyia Cia I Lazzi Cómici

SINOPSI

¡Io, Saturnalia! Un any més arriba a Stromboli, la festa de Saturnalia. Tot està llest a casa dels Misericordiosi. Pero aquest any arribarà arrasant, com un volcà, una dona rica buscant refugi, la senyora Ariadna di Mongibello, qui li farà al Sr. Pantalone una oferta que no podrá refusar; Comprar-li la illa.

Embolics, estratagemes i enamoraments embolicaran aquesta flamant Commedia. I recordin: Pel vi i per Itàlia, Io, Saturnalia!


Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    Ahir vaig veure a la Sala Fènix amb la companyia Lazzi Cómici, aquesta peça barreja d’obra bufa, Commedia Dell´arte i màscares. Un text una miqueta eixelebrat al que han afegit amb la finalitat de treure el somriure a l’espectador, dits i gags molt a l’espanyola, i que amb mi no han aconseguit el seu objectiu si era aquest. La interpretació per part dels set actor@es i un violinista, correcta però irregular i que denota en certs moments, falta de rodatge. Bé el vestuari d’acord amb l’obra no així l’escenografia, inexistent i que crec que dotar-la d’algun element que no tenia perquè augmentar el pressupost, hagués millorat el resultat. De totes maneres, sortir a escena amb només set espectadors a la sala, entenc que no és gens beneficiós per a l’ànim dels actors. Tot plegat em va entristir.

    10/01/2016