Tot el que necessites per anar al teatre

Salva Soler: Directo!

Salva Soler: Directo!

Directo! un viatge de cinc fases, en el qual a través de temàtiques tan diverses com l’educació, el (des)amor, la crítica social, l’humor, l’espiritualitat, el sexe, el naixement, la mort, l’esperança i en definitiva, tot allò que ens fa humans, Salva Soler realitza un ascens als nostres inferns per tornar-nos i aterrar-nos cap a dins.

El poeta multidisciplinari Salva Soler (campió d’Espanya i medalla de bronze en la Copa del Món de Poetry Slam 2015 i un dels majors exponents de la poesia escènica i el spoken word a nivell internacional) presenta un espectacle poètic/teatral sense etiquetes, en format de recital, on els poemes cobren vida i es transformen en històries sensibles, carregades de sinceritat, emoció i energia.
Soler parla directament amb el públic, presenta els seus poemes de forma propera fins a portar-los a un punt on tota persona pugui sentir-se identificada. Escup paraules, les deixa caure suaument, dispara versos que reboten contra les parets, murmura, canvia de ritme i lliura una tempesta de poesia oral per als cinc sentits.
Completa el recital amb peces còmiques, algunes cançons originals i versions i amb la creació d’un poema conjunt, improvisat a partir de versos del públic assistent.

 


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Porta la cultura al teu terrat: Sigues Amfitrió dels Terrats en Cultura!

Porta la cultura al teu terrat: Sigues Amfitrió dels Terrats en Cultura!

14 juny 2019

A Teatre Barcelona volem donar-te l’oportunitat de viure una experiència escènica única sense sortir de casa! I és per això que fem una crida a través del concurs Sigues Amfitrió […]

Terrats en Cultura, un festival amb vistes

Terrats en Cultura, un festival amb vistes

16 abril 2019

A partir del 26 d’abril torna Terrats en Cultura. El cicle, que enguany celebra la seva setena edició, portarà a partir del 26 d’abril propostes de teatre, música, dansa i […]