Tot el que necessites per anar al teatre

Ruido

La compañía La Licuadora (Rodrigo Chaverini) presenta Ruido és una experiència visual i sensorial que crea en el públic un estat immersiu i suggerent i li permet pensar en altres possibles cossos i dimensions de la realitat.

Els tres artistes que van intervenir en la creació de la peça, van tractar el soroll com una anomalia del so, la visió i el moviment. La seva estratègia principal va consistir a submergir-se en els marges i errors dels dispositius tecnològics utilitzats per crear un efecte abstracte i poètic, escenificant el soroll en l’època de l’HD com el marge orgànic de la tecnologia. Així van aconseguir compondre una obra a mig camí entre la performance cinematogràfica i la instal·lació sonora.

Els integrants de la Liquadora han obtingut importants distincions entre les quals compten Millor artista de música electrònica, Millor intèrpret de dansa contemporània i el Premi especial a la trajectòria pel Festival de Disseny Audiovisual de Valdivia i l’EMPAC Dance Movies Comission de Nova York.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració