Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 12,00€

Comprar Entrades

Ricard III

Ricard III

La companyia Nomiart i Raimon Molins presenten una nova versió del text de William Shakespeare Ricard III. Una reflexió sobre el poder i sobre el que està disposat l’ésser humà per aconseguir-ho.

Sinopsi

Ricard III és el personatge principal del drama històric de Shakespere. La història pren forma a partir del final de la guerra civil coneguda com les Dues Roses. La rivalitat entre la casa dels Lancaster i dels York és, de fet, l’epíleg de l’obra de Shakespeare a la batalla de Bosworth del darrer acte. Ricard III, Duc de Gloucester vol ser rei. Per aconseguir el poder i perpetuar- s’hi està disposat a tot. Ricard III amaga la complexitat d’una personalitat profundament humana i enormement necessitada d’afecte. La clau per a ell: el poder. A partir d’aquí les grans preguntes afloren a través dels versos i les imatges de l’obra: El poder és la veritat que hi ha darrere les relacions familiars, de parella, d’amistat i, en general, de les relacions humanes? Perpetuar-se en el tron del poder és el que avui ens dóna seguretat? Vivim educats per al poder com a forma dominant i necesària entre els individus de l’espècie? I si és així… Quin preu vam, estem i pagarem?

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Fotos

Ricard IIIRicard III

Valoració espectadors

 • Silvia Gonzalez Carmona
  12345

  Personalment m’ha encantat.
  Una posada en escena magnífica, cuidada en detalls, moderna i trencadora que manté la essència i l’esperit de l’obra i els personatges de Shakespeare.
  Juntament amb una magnífica interpretació d´en Ricard lll i tots els personatges que ens ensenyen i ens transmeten allò més profund i complex de cadascú d’ells. Fent pujar a l’espectador a una muntanya d’emocions per trobar-se amb la essència més cruel i més humana de cada personatge.

  20/05/2019
 • Antoni
  12345

  D’ aquells espectacles que tot hi un pot no ser coneixedor de l’obra de Shakespeare, pot gaudir perfectament gràcies a la cuidada estètica, els jocs escenogràfics, les referències a la cultura pop, el treball amb l’espai sonor i per descomptat el gran treball dels actors qui ens regalen autèntiques perles de la mà d’un treball amb els vers notable (La majoria dels quals són noves cares que sorprenen molt gratament).

  La recomano? sens dubte! ara bé, als qui esperin un Shakespeare clàssic els dic que aquesta obra no és per a ells. Almenys no si no estàn disposats a deixar-se seduir per tot el que he comentat anteriorment.

  20/05/2019
 • Pere gabalda
  12345

  M’agradat molt l’aposta per una posta en escena trencadora amb el Shakespeare més conservador, amb pocs mimbres han aconseguit un bonic cistell, en el que l’art interpretatiu d’un grup jove, deixa per sobre de errors tecnics, una imatge solida de la valua dels Actors, un Ricard camaleònic, interpretat al més pur estil a cavall de totes les époques.
  M’han copsat les referències musicals i destacar la força dels personatges, cadasqun impregnat del drama de suportar i conviure la figura d’un Ricard III que en la seva controvertida figura, afecta i de quina manera la Vida dels seus contemporanis, arrossegant-se ell fiscament i a els altres en esència al conflicte del poder mal observat.
  La recomano a aquells que tinguin la ment oberta per no quedar-se en el Sheakespeare clàssic, esperant més del mateix .
  Aneu -la a veure, no us deixarà decebuts.

  17/05/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  12345

  Una nueva versión del clásico de Shakeaspeare.
  La compañía Nomiart nos trae una versión que a primeras te deja descolocado y sin saber que pensar pero qué poco a poco te va atrapando para acabar disfrutando del arte escénico que han empleado para contar la historia.
  Me ha gustado muchísimo como han aprovechado la casi inexistente escenografía, como han mezclado la historia con esas canciones maravillosas, lo bien que las han cantado, lo bien que han interpretado, esas perfomances improvisadas. Bravo!

  Cosas que no me han gustado: si alguien del público va a ir a ver la obra sin conocer de antemano el texto (que aunque pueda parecer mentira los hay) les va costar bastante seguir la trama ya que la han cortado bastante y tampoco ayuda que distintos actores interpreten el mismo papel (no entender).
  Tampoco me ha gustado que habiendo tantas actrices uno de los personajes femeninos con más peso lo interprete un hombre (no entender).
  Y ya… pequeñeces que tampoco me han agradado demasiado han sido las cabezas caballo y los gritos estridentes de una de las actrices. Madre mía… menudos sustos.

  La recomendaría? Pues no a primerizos teatrales.
  La he disfrutado? Mucho. Hay mucho talento en lo que he visto.

  15/05/2019