Tot el que necessites per anar al teatre

Remember Queen: Homenatge a Queen

Remember Queen: Homenatge a Queen

Després de l’èxit a la Gran Via de Madrid amb més de 15.000 espectadors, arriba a Barcelona Remember Queen, l’homenatge més fidel a Queen d’Europa, un espectacle vist per més de mig milió de persones i amb un enorme èxit durant les seves nou temporades.

La factoria d’espectacles World Tribute presenta aquest atractiu xou amb una renovada posada en escena, un cuidat vestuari i els millors artistes del món especialistes en emular el treball de la banda britànica, oferint un especial homenatge a la figura de Freddie Mercury i al seu llegat musical.

L’objectiu de Remember Queen és crear la sensació d’estar veient a Queen en viu. Els artistes cuiden el més mínim detall de l’espectacle amb una posada en escena similar a la que aquests utilitzaven durant la gira del 86, la darrera de Queen amb Freddie Mercury.

Queen era excepcional perquè els seus músics eren excepcionals, com és el cas del seu bateria Roger Taylor, reconegut i destacat músic de la història del rock, que a més va ser compositor de gran part dels èxits com a “Radio Ga Ga”, “A Kind of Magic”. El bateria de Remember Queen Roberto D Amicis interpreta com ningú altres èxits de Queen com “I’m In Love With My Car”. En el paper de Brian May al costat de les seves millors composicions Leo Giannetto i com John Deacon, el baixista del Queen, Julio Llorca.

Tots els èxits de Queen com “We are the Champions”, “Bohemian Rapsody” o “I want to Break Free” en un espectacle d’èxit internacional vist per més de cinc-centes mil persones i protagonitzat pel millor doble del món de Freddie Mercury, Piero Venery que des d’Itàlia ens ofereix una impecable caracterització de l’artista, al costat dels seus gestos, balls i posada en escena.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració