Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 25,00€

Comprar Entrades

Rafael Amargo: Dionisio

Rafael Amargo: Dionisio

Dionisio és l’últim i acabat d’estrenar espectacle de la Companyia de teatrodanza Rafael Amargo, que compta amb el coreògraf adjunt Ramon Oller i l’artista internacional Rasta Thomas.

Després de rebre la Medalla d’Or de les belles arts i la Medalla d’Andalusia, Rafael Amargo estrena amb èxit ja avalat, la seva versió pròpia del Déu de la mitologia grega Dionisio … La Vid i Mil Nits, iniciant a Espanya la seva gira mundial.

Estem davant d’una producció de teatre-dansa que uneix des del flamenc, el ballet clàssic i el contemporani, així com el text, i que és, sens dubte, després de la seva estrena i resposta del públic, un aval segur.

“La bogeria anomenada Dionís no és una malaltia, ni degradació de la vida, sinó l’element que acompanya el seu grau màxim de salut, la tempesta que esclata del seu interior quan madura i surt de si. És la bogeria de la falda matern, al que habita tota força creadora, la que introdueix el caos en les vides ordenades, la que inspira la beatitud primigènia i el dolor primer, i, en tots dos, el salvatgisme originari de l’Ésser. Dionís, la unitat i totalitat d’un món infinitament plural que abasta tot fi el que és viu. la profunda excitació amb què s’anuncia aquesta demència troba expressió en la música i la dansa. “

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Rafael Amargo: DionisioRafael Amargo: DionisioRafael Amargo: Dionisio

Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració