Tot el que necessites per anar al teatre

Rafael Amargo: Dionisio

Rafael Amargo: Dionisio

Dionisio és l’últim i acabat d’estrenar espectacle de la Companyia de teatrodanza Rafael Amargo, que compta amb el coreògraf adjunt Ramon Oller i l’artista internacional Rasta Thomas.

Després de rebre la Medalla d’Or de les belles arts i la Medalla d’Andalusia, Rafael Amargo estrena amb èxit ja avalat, la seva versió pròpia del Déu de la mitologia grega Dionisio … La Vid i Mil Nits, iniciant a Espanya la seva gira mundial.

Estem davant d’una producció de teatre-dansa que uneix des del flamenc, el ballet clàssic i el contemporani, així com el text, i que és, sens dubte, després de la seva estrena i resposta del públic, un aval segur.

“La bogeria anomenada Dionís no és una malaltia, ni degradació de la vida, sinó l’element que acompanya el seu grau màxim de salut, la tempesta que esclata del seu interior quan madura i surt de si. És la bogeria de la falda matern, al que habita tota força creadora, la que introdueix el caos en les vides ordenades, la que inspira la beatitud primigènia i el dolor primer, i, en tots dos, el salvatgisme originari de l’Ésser. Dionís, la unitat i totalitat d’un món infinitament plural que abasta tot fi el que és viu. la profunda excitació amb què s’anuncia aquesta demència troba expressió en la música i la dansa. “

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • miguel

  Un buen espectaculo muy desigual.lo bueno es espectacular y lo malo(la parte actoral)muy olvidable.recomiendo a rafael que al final también saque a recibir aplausos a la señora bailarina del traje dorado…vaya arte tiene la mujer

  04/03/2019
 • Sara Garcia

  Uauu!! Impressionant, vaig veure´l la setmana pasada i em va sembla d´una qualitat artística brutal. Aquesta semana repeteixo amb la meva filla!!

  27/02/2019
 • Fabio cruz

  Excéntrico y entregado, Rafa Amargo hace alarde de un espectáculo que te hace partícipe de una bacanal donde flamenco, arte y mucho morro inundan el escenario. Disfruté tanto del espectáculo que esta semana repetimos!!!

  26/02/2019
 • Sara Garcia

  Uauuu! Personalment em va encantar l´espectacle, vaig estar amb el nus a la gola en molts moments. Molt emocionant. Aquesta setmana tornem a veure´l perque em vaig quedar amb les ganes de portar a la meva filla.

  26/02/2019
 • VANESA

  Tanto mi pareja como yo disfrutamos mucho del espectáculo, éramos conscientes de que íbamos a ver a un transgresor y renovado Amargo, ya que supimos que llegaba este espectáculo a Barcelona a través de la prensa. Encima del escenario pudimos ver mucho talento. Tanto él como el resto de bailaores, bailarines, cantantes y actores te hacen vibrar y te emocionan. A destacar la chica de las puntas (piel de gallina) y Rasta Thomas, que no baila, vuela. Bravo por el elenco y la música tan bien elegida ¡Lo recomiendo!

  26/02/2019
 • Montse Delmas

  Decepción,íbamos a ver bailar a Rafael como en otras ocasiones. Como montaje,ballet,fantástico el bailarin Apolo.Pero Amargo,mucho paseo por el escenario y escasísimo baile

  24/02/2019