Tot el que necessites per anar al teatre

Rafael Álvarez 'El Brujo': Autobiografia de un yogui

Rafael Álvarez 'El Brujo': Autobiografia de un yogui

Rafael Álvarez El Brujo torna als teatres amb aquesta obra basada en l’obra del gran iogui i Swami hindú Paramahansa Yogananda, impulsor del Raja Ioga a Occident.

Autobiografía de un Yogui es va arribar a convertir en un dels llibres més llegits del món. Ha estat portada al cinema i aquesta és la primera vegada que arriba al teatre. En aquest text, Paramahansa Yogananda ens explica amb facilitat i molt sentit de l’humor els esdeveniments increïbles que va ser vivint al llarg de la seva vida.

Notes de l'artista

Crec que va ser Gandhi qui va dir: “He observat que la vida persisteix en mig de la destrucció. Per tant, deu haver una llei superior a la llei de la destrucció. Únicament sota aquesta llei la societat pot ser intel·ligent i la vida digna de ser viscuda”.

La grandesa de la ciència seria indagar sobre aquesta llei, i la de l’art, celebrar-la i reflectir-la. Però, jo només soc un còmic i un comediant!. En tots els meus espectacles el riure és un factor dominant… que rima amb comediant… vostès ja m’entenen… i tot i així busco sempre un instant on l’alè s’eleva cap al domini sagrat de la poesia. Qui era Yogananda?. Un gran home!. Va portar el ioga a Occident (no únicament el ioga físic) sinó també el “raja ioga” què és com l’anomenen a l’Índia: la meditació, la ciència de la realització de l’ésser. Per tal que el coneguin, jo faig aquest espectacle.

“Espero que la sabiduría, el encanto, la magia, la luz y el amor de este relato les inspire y acompañe”.
Rafael Álvarez “El brujo”

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració