Tot el que necessites per anar al teatre

Purgatorio bum bum

Purgatorio bum bum

La Compagnia della Quarta,  Bolognia (Itàlia) presenta el seu espectacle Purgatorio bum bum.

La Compagnia della Quarta és un projecte artístic que acull diferents artistes, llenguatges escènics i idees per crear un punt de trobada al voltant de la creació artística. La dansa i el gest, la música i el silenci, la llum i l’ombra, la narració i la tecnologia, són les eines i el llenguatge de la seva filosofia.

 

Sinopsi

Desactivar la santedat dels tres llocs tradicionalment dedicats a la purificació de l’esperit, és l’objectiu de Purgatori Bum Bum, el primer capítol d’una trilogia de teatre i dansa en què l’infern, el purgatori i el paradís es converteixen en escenaris surrealistes i grotescos. Allà, un veterà i un ingenu novell juguen atrevidament amb les possibilitats del seu propi destí.
Purgatori bum bum s’obre amb un divertissement ballat que explica la llarga espera cap el diví en un intercanvi de rols que no garanteix la seva salvació ni l’assumpció al cel de l’elegit.
A l’escenari, els fetitxes, els emblemes de la humanitat i les imatges sagrades es transformen en una slot machine i gots de tequila es converteixen en el joc de les Tres Cartes; una apoteosi de vicis transformats en jocs d’habilitat. Qui vol jugar? Rien ne va plus…


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració