Poema inacabat
Des de: 6 de novembre de 2022
Fins: 27 de novembre de 2022

Poema inacabat

Aconsegueix un descompte de 4 euros! Entrades a 16€ enlloc de 20€ (-20%) si compres a través del web de TeatreBarcelona

Poema inacabat és una proposta de la companyia Lo Nostro. Pau Ferran i Bàrbara Roig reciten Gabriel Ferrater mentre Mariona Quadrada cuina i Álvaro Canelo els acompanya a la guitarra. Una sarsuela de poesia.

Sinopsi

A casa nostra, les coses importants (les decisions, el que s’ha de dir i no es pot callar, les coses boniques) es diuen a la cuina. I gairebé sempre mentre algú remena fogons o cassoles, pela algun vegetal o escata un peix, o té un grapat de sal a les mans. La cuina és el centre de l’univers. Cuinar és com fer un poema i després oferir-lo a taula.

Així doncs, cuinarem el Poema inacabat de Gabriel Ferrater durant una hora. La poesia de Ferrater omplirà el teatre a través de la vista, l’oïda, el gust i l’olfacte.

Durada:
Idioma:
Català
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Informació pràctica
El Maldà, Barcelona
Carrer Pi, 5. Escala dreta, Principal, 08002, Ciutat Vella, Barcelona

Aforament:
50 persones

Accessibilitat

El Maldà és accessible per a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes. El teatre disposa d’ascensor per accedir a la sala. Així mateix, en cas d’accedir-hi amb cadira de rodes s’aconsella avisar a l’equip de taquilles per tal de fer la reserva de la localitat (contacte@elmalda.cat).

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit