Tot el que necessites per anar al teatre

Plash Tik Boom

Plash Tik Boom

Plash Tik Boom és un espectacle per a tots els públics de la Companyia Mima Teatre que fomenta la conscienciació vers el canvi climàtic i la contaminació del planeta.

Sinopsi

Notícia d’última hora: Emergència climàtica! Les expertes alerten que el canvi climàtic i les conseqüències de l’escalfament global ja són aquí. Es recomana no sortir de casa en els pròxims dies.

La Paula ha triat a la Climatempus per fer les pràctiques de superheroïna, el que no sap és que ja fa temps que es va retirar. Va deixar de creure en la humanitat i en la possibilitat d’aconseguir un món millor. Aconseguirà la Paula contagiar-li el seu entusiasme? La Climatempus li ensenyarà tots els seus superpoders? Podran convèncer a les persones que han de cuidar i estimar el planeta?

Cada un de nosaltres tenim un petit superpoder a les nostres mans. Només hem d’aprendre a utilitzar-lo una mica cada dia i així, entre totes i tots, podrem canviar el món.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
  • Una obra intel·ligent i divertida per motivar petits i grans a participar en el reciclatge i la reutilització de les deixalles.
    Actuació molt expressiva que enganxa al públic. Banda sonora marcant el ritme ascendent de l’obra. Escenografia original. Molt recomanable! No us ho perdeu!

    14/09/2019
  • Molt interessant. Dirigida al public més jove, és una manera d’interessar-se pel reciclatge.
    Les actrius m’han agradat molt!!

    14/09/2019