Tot el que necessites per anar al teatre

Peyu: iTime

Time Corporation, reconeguda empresa americana del sector de la cronos-science, presenta en exclusiva mundial una aplicació que canviarà el món. El que Juli Verne ja va imaginar en la seva mítica novel·la, i que més endavant Herbert George Wells també va escriure, i que finalment l’any 1960 George Pal va dur al cine, la fantasia de controlar el temps, avui és una realitat.

Ningú millor per presentar un esdeveniment d’aquesta transcendència que un comunicador en majúscules: Peyu, que aparca el seu rol com a humorista, per acostar-nos al producte estrella de Time Corporation. Preparin-se per fer un viatge inoblidable, un viatge que els canviarà la vida. Gràcies a iTime i a la feina de molts investigadors de renom al país com el doctors Joan RouraErnest Villegas, Anna Bertran, Manel Portomeñe, Gerard Pujol o Dani Tort, entre d’altres; avui podran viatjar en el temps.
Agafin-se a les seves butaques, benvinguts a l’únic lloc del món on veritablement poden controlar el temps, l’espai i les emocions. Benvinguts al teatre.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • FARA

  El que té el Peyu és la seva grandiosa capacitat de reconèixer que les coses senzilles del cada dia s’han de reaprendre. De la generació dels que visualitzem la conya; agraeixo que en surti un gran referent com ell. La durada de l’obra és excessiva, la reiteració de la conya dels anus té límits. Val la pena veure si l’aventura del teatre acaba aquí ho és capaç de millorar-ho.

  10/02/2018
 • Lambert

  Molt graciosa!!!

  02/02/2018
 • Emilio López

  Es muy buena y recomendable en mi humilde opinión. Me ha sorprendido muy gratamente. Felicidades a Peyu , actores y su equipo de realización por el trabajo de este espectaculos.

  25/10/2015
 • Raquel Ceballos Jimenez

  Vam anar ahir a veure aquest monòleg i va ser molt divertit! És un show diferent, la temàtica és variada i s’escapa dels típics tòpics que ens trobem als monòlegs com el sexe, la política…En Peyu ho va fer molt bé, podreu veure diversos personatges i viatjareu en el temps. Jo ho recomano!

  06/10/2015
Articles relacionats
En Peyu és un Steve Jobs a la catalana a ‘iTime’

En Peyu és un Steve Jobs a la catalana a ‘iTime’

7 octubre 2015

L’actor i humorista Peyu es transforma en un Steve Jobs a la catalana a iTime, una obra dirigida per Joan Roura que es podrà veure al Club Capitol els caps de […]