Tot el que necessites per anar al teatre

L'excèntrica: Peter Pan

L'excèntrica: Peter Pan

L’Excèntrica porta a escena una visió molt particular de la clàssica història de Peter Pan.

Sinopsi

Principis de segle XX. L’obra teatral sobre Peter Pan és tot un èxit a Londres. Però mentrestant, a l’altra banda de món, una extravagant família de comediants i firaires tractarà de convèncer els seus espectadors ocasionals, a través de les seves virtuoses i prodigioses habilitats, no només de l’existència real del País de Mai Més, sinó també de la increïble història del nen que no volia créixer.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Víctor

  Excel.lent adaptació de l’obra al petit format i al Maldà. Poètica i intensa. No us la perdeu!!

  03/09/2019
 • La valoración es 4, no 2.

  23/08/2019
 • Ahir vaig fer cap a El Maldà per gaudir d’aquesta proposta que ens porta L’ Excèntrica i que dirigeix Juanjo Marín. Inspirant-se en l’obra de teatre original estrenada el 1904, Marin ha fet aquesta adaptació que se’ns presenta de manera metateatral a través d’una família de firaires i que amb tres actors que es desdoblen en tots els personatges, ens explica la història del nen que no volia créixer. No es podia trobar millor espai, que la idíl·lica sala de El Maldà per representar aquesta obra amb una genial posada en escena arrodonida amb diverses peces d’atrezzo, piano, bagul, gramola etc .. que no fan més que convidar-te a volar al món de la màgia i la fantasia. Encara que no és musical, la música juga una part important interpretada de forma molt correcta pels tres actors. I extraordinària la interpretació per part de Mireia Piferrer, David Anguera (que alhora ha compost la música) i Clara Moraleda. genial aquesta última rebent als espectadors. Si voleu passar una molt bona estona i retornar a la infància us aconsello que no us la perdeu. De dilluns a divendres fins 6 de setembre.

  23/08/2019
Articles relacionats
Peter Pan passa l’estiu al Maldà

Peter Pan passa l’estiu al Maldà

17 juliol 2019

Qui no coneix Peter Pan, el famós nen que no volia créixer? La primera vegada que es dona a conèixer aquest personatge és el 1904 a Londres, quan James Matthew […]