Tot el que necessites per anar al teatre

Pepe Viyuela: Tartufo de Molière

Pepe Viyuela: Tartufo de Molière

Ernesto Caballero firma la dramatúrgia i direcció d’aquesta versió del clàssic de Molière protagonitzada per l’actor Pepe Viyuela.

En aquesta joia de la literatura dramàtica universal, es parla sobre la falsa devoció i la hipocresia. Tartuf és un personatge que no entén de límits, de valors ètics, ni de moralitat, un engalipador que passa per sobre de tot i de qualsevol per a obtenir allò que desitja.

Sinopsi

El bon burgès Orgón ha caigut sota la influència de Tartuf, un fals devot, que busca quedar-se amb tots els seus béns. L’impostor exagera la devoció i arriba a convertir-se en el director espiritual d’Orgón. A més, pretén casar-se amb la filla del seu benefactor, al mateix temps que tracta de seduir a la segona esposa d’aquest, Elmira, molt més jove que el seu marit. Un cop desemmascarat, tractarà d’aprofitar-se d’unes donacions signades que Orgón li ha transmès per a intentar treure a l’amo de casa seva. Recorre, fins i tot, davant el rei, però aquest, fa que Tartuf sigui detingut en descobrir que el beat no és res més que un estafador.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració