Tot el que necessites per anar al teatre

Pasos largos

Pasos largos

Maru fernández presenta Pasos Largos, Unipersonal de Teatro de Títeres Contemporáneo para adultos.

Una dona i tres vestits que es transformen en escena, tres moments en la vida d’algú, la història de tres passos llargs en un camí …

Una dona i tres vestits que es transformen en escena consignen tres passos ─tres moments─ en la vida d’un personatge. De la poesia a l’humor àcid, la sensibilitat travessa temes profunds i comuns, com la vida en parella, la vellesa i els vincles; a través d’un llenguatge original que trenca el motlle de la comunicació tradicional. L’espectacle pren al mil·lenari art de titelles, i mitjançant un exhaustiu treball d’experimentació el porta pel camí de la innovació i la mixtura per sorprendre cada moment a causa de la seva versatilitat tècnica, que inclou titelles de boca i objectes, objectivació de cos, així com armat i desarmat a partir d’una cosa tan simple com un vestit.

Creant les escenes a partir de vestidors i objectes, transformant tot a cada moment. Fusionant tècniques, titelles de boca i objectes, titelles que surten com a extensions de la titellaire, objectivant el cos, armant i desarmant formes a partir d’una cosa tan simple i senzill com un vestit, buscant moments poètics entrellaçats amb l’humor més àcid, portant el espectacle entre el virtuosisme i el risc constants.

Coproducció uruguaià / argentina premiada per Iberescena, amb un equip jove i creatiu en favor d’una investigació profunda en els diferents llenguatges que el teatre de titelles actual contempla. Un treball exhaustiu de recerca i experimentació en les tècniques, aconseguint com a resultat de la mixtura i innovació, noves i personals formes de comptar des de les possibilitats d’una solista.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració