Tot el que necessites per anar al teatre

Parking Shakespeare: Un somni d'una nit d'estiu

Parking Shakespeare: Un somni d'una nit d'estiu

Parking Shakespeare presenta al Parc del Nord l’adaptació de la comèdia Somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare a càrrec de Sílvia Navarro Perramon.

Sinopsi

L’ordre en contraposició al caos. Les normes socials versus el lliure albir. Allò pactat contra allò desitjat. A Atenes no podem ser lliures i al bosc l’excés de llibertats porta l’univers de corcoll. Hem viatjat fins els boscos, aquests boscos shakesperians que sovint sóc llocs de pas entre passat i futur, per alliberar les nostres passions sense mesura. I és que quines ganes que teníem d’anar al bosc, de nit, de somiar i ser lliures, d’ escapar per una estona de les normes i restriccions, com si tot fos possible altre cop.


Valoració espectadors
 • Un any més la cita obligada amb Parking Shakespeare al Parc de l’Estació del Nord. Aquest any tenien tenien previst dues obres, aquesta i Romeu i Julieta. Amb Romeu i a causa de la Covid van anar sortint entrebancs, que amb un gran esforç i ganes de tirar endavant van anar solucionant fins que malauradament van haver de suspendre. Doncs bé ahir vaig estar gaudint d’aquesta versió lliure molt lliure, que ha fet Silvia Navarro Perramon i que alhora dirigeix ​​d’aquesta obra de Shakespeare. Tot succeeix de nit en un bosc on s’escapen uns joves atenesos on donen curs a les seves passions, els seus somnis i on els embolics més rocambolescos estan servits des del minut un. Divertida molt divertida amb un humor gamberro i irreverent i on els 10 actors i actrius amb un ritme trepidant, literalment es deixen la pell oferint unes interpretacions tant a nivell individual com grupal, encomiables. Encertadíssimes les cançons que interpreten a capella, i l’esforç en el to de veu que han de fer per salvar el xibarri de l’entorn. I el vestuari, és de nit com han d’anar?, doncs amb bates i pijames. Gràcies Parking Shakespeare per aquestes gairebé dues hores de no parar de riure, sou molt grans.

  08/08/2021
 • Meritori i encomiable esforç de Parking Shakespeare per acostar el teatre a la gent, per fer assequible i entretingudes obres magistrals però difícils de pair en la societat actual.
  Exemplar a més mostrar que la cultura per ser realment popular ha de ser, hauria de ser, gratuïta, no per voluntarisme (com en aquest cas) sinó per finançament públic (per què paguem impostos?).
  Sobre l’obra: una versió actualitzada delirant i divertida que val molt la pena veure.
  Gràcies, Parking Shakespeare!

  03/08/2021
Articles relacionats
Les obres de Shakespeare tornen al Parc de l’Estació del Nord

Les obres de Shakespeare tornen al Parc de l’Estació del Nord

16 juliol 2021

La companyia Parking Shakespeare torna a l’espiral del Parc de l’Estació de Nord amb més ganes que mai. Ho fa amb dos clàssics del bard britànic, Un somni d’una nit […]