Tot el que necessites per anar al teatre

Painecur

Painecur

Painecur és un espectacle de la companyia xilena Lafamiliateatro, que explica la història de com uns joves estudiants de dret es veuen obligats a estudiar un cas que posa al límit els seus prejudicis culturals i socials.

Sinopsi

Després del gran terratrèmol de Valdivia (sud de Xile) el 1960, una comunitat maputxe de la rodalia del Llac Budi va realitzar el sacrifici d’un nen per a calmar les forces sobrenaturals i evitar una catàstrofe major.

En aquells moments, els responsables de l’acte van ser jutjats; no obstant això, van ser declarats innocents i el registre del procés jurídic s’ha extraviat amb el pas del temps. En l’actualitat, a un grup d’estudiants de dret se li ha assignat aquest cas per al seu examen de Clínica Jurídica; però al no tenir referències, han de conjecturar sobre la decisió del jutge de l’època, enfrontant-se amb els seus propis prejudicis culturals i socials.

LAFAMILIATEATRO

La companyia Lafamiliateatro és una agrupació que, després de 15 anys de trajectòria, ha consolidat un treball artístic dedicat a portar a escena dramatúrgies pròpies que exploren dins la memòria històrica recent de Xile. A més, els seus integrants són co-fundadors del Festival Internacional Santiago Off, entitat que des de l’any 2012 realitza una trobada de gran format que, any a any, cerca fomentar l’accés, professionalització i circulació de les arts escèniques.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració