Tot el que necessites per anar al teatre

Paella a l'atur

Paella a l’atur és un espectacle basat en fets reals: el Francesc i la Marta són parella, ell és actor a l’atur i ella professora de secundària. Decideixen muntar un negoci de paelles a domicili i un equip audiovisual els seguirà per a fer-ne un documental. L’espectacle és la presentació d’aquest documental amb la presència dels dos protagonistes, que a més cuinaran una paella pels assistents.

SINOPSI

Paella a l’atur és una comèdia àcida que parteix d’una situació real: el seu negoci existeix, es diu Paella, com a casa enlloc. Tenen facebook, el podeu buscar. Una història que és la seva però que pot ser la de qualsevol altre en aquests moments. La història d’una crisi personal, de parella, de país, de polítiques, de paelles… Desorientats, intentaran sobreviure a la situació que els ha tocat entomar i encara més, trobar-hi un sentit o almenys no ofegar-se en l’intent. L’experiència barreja l’audiovisual, el text, el gest, la música, la gastronomia…en una reunió d’ingredients que no es deixa definir sota una sola etiqueta. Tampoc ens preocupa. Ja fa temps que les línies divisòries s’han difuminat. No és teatre, ni cinema, ni un àpat. Però hi trobareu això i més.


Valoració espectadors
 • Evarist Boixereu

  Es una obra agradable i divertida, capaç de transmetre la realitat de les dificultats i les contradiccions de la persona i la societat en la que vivim. Com a les obres greges entres en sintonia amb la obra i el actors, amb un final sensacional que et deixa amb bon gust de boca, felicitats

  06/05/2015
 • Maria Casellas

  Còmic, àcid i saborós. Sobre els nous emprenedors, els projectes en parella i el futur incert i, sovint, aleatori de les nostres vides.
  Boníssima la paella que es cuina durant la funció! Hi tornaré!

  04/05/2015
 • Roser

  Un espectacle per llepar-se els dits tant pels ingredients que conté (bons actors en una barreja de teatre i documental amb tocs de surrealisme i grans dosis d’humor) com pels ingredients de la paella i la copeta de vi de la qual pots gaudir en acabar l’obra. Sense dubte una proposta original per un diumenge diferent. Molt recomanable!

  04/05/2015
 • Sofia Climent

  Tot un plaer no us ho perdeu!!! Impressionants actors i magnífica paella… Això sí que és un diumenge!!!

  04/05/2015
 • Artur Rodríguez Pérez

  Si t’agrada l’humor càustic de The Office, la Paranoia de Donnie Darko i el teatre íntim, no dubtis a anar-hi.
  I a sobre et fots una paella artesana, brutal!

  04/05/2015
 • Marc

  Una proposta súper interessant i diferent al que estem acostumats. Fals documental+teatre+paella, i tot pel mateix preu.
  Perfecte per un diumenge al migdia, fas unes “rises”, dines i descobreixes una parella d’actors fantàstics.

  04/05/2015
 • Marta Aran

  És una experiència teatral molt diferent i altament recomanable. En clau d’humor t’expliquen les penúries d’aquesta parella quan volen fer una nova empresa de paelles.
  Combinen de manera molt divertida, audiovisual i teatre, tot mentre cuinen una paella en directe… I a més a més, quan surts et donen una copa de vi i un plat de paella.

  Fins i tot vam repetir! Sens dubte hi tornaria. Felicitats a tots per la feina!

  04/05/2015
 • Valentina Gil

  Un dinar de diumenge diferent, mescla de documental i teatre, una manera divertida de veure la dura realitat del món laboral amb una gran dosi d’humor.
  No us ho podeu perdre!!

  04/05/2015
 • Angels Cassú

  He sortit de La Vilella encantada! Teatre amb bons actors, un audiovisual divertidissim i un bon plat de paella al acabar l’espectacle! Paella a l’atur és una proposta que no deixa indiferent. Molt recomanable, de veritat!

  04/05/2015
Articles relacionats
Contra l’atur, ¿paella?

Contra l’atur, ¿paella?

6 maig 2015

A la Barceloneta s’hi fan molt bones paelles, però al Poble Sec també. Els diumenges al migdia a La Vilella hi fan teatre i paella vegetariana amb tocs de comèdia […]