Tot el que necessites per anar al teatre

Norkys Batista: Orgasmos

Norkys Batista: Orgasmos

Basada en la famosa sèrie de TV: Sexe a la Ciutat (Sex and the City) i en el Llibre Historia Intima de l’Orgasme de Jonathan Margolis. “Orgasmes” és un espectacle teatral-musical protagonitzat per la bella, carismàtica i talentosa Veneçolana Norkys Batista; un relat  humorístic que explica el recorregut tragicómico de Norkys, de moltes dones i homes, a la recerca dels seus orgasmes; Norkys Batista ens traça la història secreta de l’orgasme femení i masculí des de l’època de les cavernes fins a l’era del viagra i Sex and the City. “Orgasmes” és un espectacle que entre riures, drama, música i ball, ens farà prendre consciència de la realitat sexual en què vivim, i ens ajudarà a satisfer millor a les nostres parelles. Un espectacle teatral per a amants, enamorats, per enamorats de l’amor i per a parelles, que desitjaven saber tot sobre l’Orgasme però temien preguntar.

Des del 6 d’agost de 2009, quan es va estrenar l’obra a Caracas, Veneçuela, un estrany espectacle atreia a un nombrós públic i generava múltiples comentaris, la majoria picarescos, perquè la seva temàtica i argumentació, a més de les desenfadades performances actorals, al·ludien en plaer sexual i especialment al de les dones. Ens referim al monòleg, amb suports, Orgasmes, de l’autor Carlos Castillo, el qual des d’aleshores presenta l’actriu Veneçolana Norkys Batista, amb la posada en escena que va crear Dairo Piñeres.
La capacitat histriónica de Norkys per captivar a la seva audiència més de 90 minuts amb la

seva veritat escènica, ajudada per l’actor Xavier Muñoz com a suport i replicant; la simplicitat i el didactisme de la peça teatral com a tal, gràcies al talent de l’autor i al treball del director, tenint en compte que del sexe es parla en privat i sempre amb prejudicis d’índole moral i fins i tot religiosos, i, finalment, l’actitud festiva, però amb respecte, del públic adult, per descomptat, que llueix entretingut i feliç amb aquesta peça teatral i educativa.

Video

Valoració espectadors
  • Maravilloso,disfrute mucho.Norkys es una actriz bellisima y genial.El actor increible.Recomendable en todos los aspectos.
    Felicitaciones.

    01/07/2016