Tot el que necessites per anar al teatre

Oh, mami!

Oh, mami!

Anna Barrachina, Jofre Borràs, Octavi Pujades o Betsy Turnez protagonitzen la nova comèdia de la productora Nico&Sunset: Oh, mami!

Sinopsi

Tres amigues decideixen obrir una botiga de cup-cakes però la cosa no acaba de funcionar i una d’elles proposa ampliar el negoci oferint a les clientes massatges amb final feliç a la rebotiga del local … una mica com Sweeney Todd però amb un resultat res truculent … .. Com us podeu imaginar, la comèdia amb els malentesos a ritme de vodevil modern.

Però a més d’una comèdia d’embolics i situacions divertides, Oh, Mami! ens presenta un món de dones i d’homes a la recerca de la identitat personal, de la felicitat i del plaer.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Me reí tanto tanto que me dolía la mandíbula. Es entretenida, rápida, divertida y con mensaje. Destaco a Betsy Túrnez . La recomiendo muchísimo.

  22/05/2019
 • Molt i molt divertida, se’n va passar el temps volant. Comèdia molt recomanable.

  09/05/2019
 • Comèdia d’embolics recomanada per aquells qui vulguin passar una bona estona sense parar de riure. La diversió està assegurada amb situacions, a vegades massa tòpiques i d’altres desmesuradament surrealistes, que reivindiquen la recerca de la felicitat de les dones i el plaer femení, fets sovint oblidats per les obligacions quotidianes.
  Destacar l’encert de dirigir-se a platea com si es tractés d’un parc infantil, i el detall de la campaneta per marcar el moment de cada entrada i sortida de l’establiment.
  Magnífic el gran treball interpretatiu de la Betsy Turnez des del començament fins al final de l’obra.

  05/05/2019
 • fantastica als actors fabulosus y riura molt sense perda fil
  gracias y felicitats

  04/05/2019
 • Obra en que l’entreteniment està assegurat!

  03/05/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Comedia típica de las producciones qe programan en el Teatre Borràs: comedias pasadas de vueltas, historias inverosímiles, exageradas y poco reales.
  Pero eso no importa. Aquí el caso es pasarlo bien! Y libemos pasado muy bien!
  Una historia muy amena y divertida.
  Con algún altibajo en la historia y algún diseño de personaje pero nada importante. Las risas están aseguradas!
  El elenco femenino en estado de gracia! TODAS estas magníficas pero hay que destacar a la gran Betsy sobretodo en el arranque de la obra y a Anna Barrachina que está estupendisima!
  De la parte masculina solo me quedo con Jofre Borràs, divertidisima en cualquiera de sus múltiples personajes.
  Del resto mejor no hablo…

  Obra para disfrutar de un domingo un poco “picantón”

  12/04/2019