Tot el que necessites per anar al teatre

No s'ha foss

No s'ha foss

No s’ha foss és una proposta de Clara Manyós i Irene Jodar on es combina música i escena per parlar sobre la nostra relació amb la natura.

Sinopsi

“La natura és el mirall d’allò que visc. Sovint no sé si estic com estic pel dia que fa o la natura està com està segons com estic jo. Em sento fortament lligada a ella però, alhora, desvinculada d’ella per l’època en la que ens ha tocat viure. Però no li vull donar les culpes a l’època. Vull ser conseqüent amb el que sento. La natura m’equilibra, és el meu centre i el meu reflex emocional. Si ella no està bé, jo tampoc.”

No s’ha foss és cascada, és fondre’s i transformar-se. És un espectacle multidisciplinar amb música, textos i audiovisuals que, des de la bellesa, l’humor absurd, la ràbia, la sensibilitat i l’amor, es fa moltes preguntes i obté algunes respostes. És el viatge de la protagonista, la Vicenta, pels paratges d’Islàndia a través de 10 cançons que conviden a reflexionar sobre la relació entre la naturalesa, la tecnologia, el comportament humà i les relacions.

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • Diana

  Ens va encantar! Molt recomenable

  22/03/2021
 • Nuria

  No s’ha Foss no només és una obra de teatre i els seus protagonistes no són només actors. L’escenografia senzilla, l’espectacular veu de la Irene i les seves lletres que donen vida a la banda sonora fan vibrar tota la sala. Molt original i màgica. Quan veus que s’acosta el final penses “que no s’acabi, una miqueta més!”

  22/03/2021
 • Iñaki Antía Jara

  Meravellosa obra de teatre, elegant, divertida, profunda, colpidora. Les cançons, les imatges, els recursos…TOT un deu. Molt i molt recomanable!!!!

  22/03/2021
 • Olivia

  Bella, preciosa, emotiva

  21/03/2021