Tot el que necessites per anar al teatre

No apostis pels anglesos

No apostis pels anglesos

David Olivares, Òscar Garcia i José Pérez-Ocaña protagonitzen aquesta comèdia que gira al voltant de les apostes futbolístiques dirigida per Dusan Tomic, basada en el text del dramaturg serbi Vladimir Djurdjevic.

SINOPSI

Tres amics urbanites es troben d’amagat entre setmana per compartir i gaudir d’apostes futbolístiques. Un dia només en queda una per resoldre, un únic partit de la Premier League, amb tres resultats possibles pels quals han apostat diferent i per separat: Aquell decisiu partit avança i el resultat va variant, cosa que va produint la reacció dels tres personatges, els quals verbalitzen i revelen la seva cara més obscura i els seus conflictes més profunds, com també les mentides que amaguen al seu interior. Al capdavall, aquesta passió futbolística i la pròpia tensió de l’aposta fa caure totes les màscares i els tres personatges desvetllen la seva autèntica realitat. El desenllaç és un adéu al passat, a allò fals que els unia, una mort, però també un renaixement, una benvinguda a allò nou i esperançador que s’obre davant de cadascun d’ells.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Joan Picasso

  Divertida i sensible.

  No apostis pels anglesos parla de tres amics que, a partir d’una aposta on tots s’hi jugen molt, descubrirem totes les desventures i secrets d’un grup de tres amics de tota la vida on l’amistat i la misèria es barallen constantment.

  Un text deliciós, una obra que aconsegueix que et preocupis pels personatges, et posis en la seva pell i caiguis en la ruta del miserable.
  De lo poc que se-li pot retreure es que els actors en alguns moments no aborden els conflictes com el text demana, optant per una postura molt relaxada en moments d’alta tensió o deixant-la escapar optant per l’humor fàcil.

  Tot i això una obra totalment recomenable, que convida a la reflexió a partir de conflictes interessants i ben construits, plena de sentiment i que us farà passar una bona estona entre riures i desgràcies.

  26/01/2016
Articles relacionats
‘No apostis pels anglesos’, l’última travessa de tres amics en crisi

‘No apostis pels anglesos’, l’última travessa de tres amics en crisi

20 gener 2016

L’espai Off de La Villarroel segueix oferint espai a noves produccions i presenta No apostis pels anglesos, un text del serbi Vladimir Djurdjevic protagonitzat per David Olivares, Oscar Garcia i […]