Nit de Circ: Premis Zirkolika 2014

Nit de Circ: Premis Zirkolika 2014

La Nit de Circ és un espectacle de circ, a la carpa del Circ Raluy, amb la música en directe del grup Sakapatú i on actuaran una selecció dels millors artistes del circ català com Leandre, la companyia La Tal, Animal Religion i Circo Afilado. El divertit xouman i mag Odoroff serà l’encarregat de presentar una gala que estarà dirigida per Xavier Erra, guanyador l’any passat del premi al millor director pel Combinat de Circ 47 de l’Ateneu Popular de 9Barris (Barcelona).

Després de l’espectacle tot el públic podrà gaudir del lliurament dels premis als millors espectacles d’aquest any i per acabar hi haurà una celebració conjunta amb tots els artistes i el públic assistent.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Privacidad*
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Articles relacionats
TEATRE_BARCELONA-nit_del_circ-premis_zirkolika-REVISTA_MINI_2

El circ es reivindica als Zirkòlika

Aquest dimarts s’han lliurat els Premis Zirkòlika a la carpa del Circ Raluy en una Nit de Circ que ha reivindicat la regulació dels animals al circ i que vol […]

Els nominats als V Premis Zirkòlika

Aquest matí s’han donat a conèixer els nominats als V Premis Zirkòlika de circ, que es lliuraran el proper dimarts 16 a la Nit de Circ que se celebrarà a […]