Tot el que necessites per anar al teatre

Ningú és un zombi

Ningú és un zombi

Ningú és un zombi és una comèdia dramàtica musical digna de Broadway.

Basada en la novel.la que guanyà el premi Barcanova de Literatura, és un cop a la consciència en el rerefons del bullying, un cant a l’amistat per damunt de tot  i un retorn al passat (anys 70) del qual neix una invitació a viure la vida amb intensitat, alegria i un permanent “carpe diem” abans no sigui massa tard.

L’autor Jordi Folck ens proposa un espectacle que és un al·legat contra la intolerància, el bullying i les diferències de raça, classes socials o idees.

Sinopsi

Waldemar Ics, de deu anys arriba de Polònia a una escola catalana on, degut a la seva particular condició de mort vivent, serà rebutjat i perseguit,  especialment per un company (sense nom) que comprendrà, massa tard que  l’amistat veritable no entén de diferències socials o culturals,  de vius o de morts. Que l’afecte, en definitiva, traspassa el llindar del temps.

L’arrelament del Wally i la seva família -tres tietes zombis de mig segle de vida- en una vella casa dels indians provocarà un xoc entre dos mons dispars condemnats a no entendre’s.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Jean carlo

  Un buen musical que vale la pena ver tanto adultos y chicos, buenas canciones, excelentes actuaciones, divertido y lo mejor es el mensaje que deja porque todos somos iguales no importa color, raza, clase social. Lo recomiendo 100%

  04/10/2018
 • Eleni Alba

  Me encantó! Un musical increíble con un mensaje lleno de valores sobre todo para los más pequeños de casa, sin duda repetiré pero ésta vez con mi sobrina que se que lo disfrutará muchísimo, cómo lo he disfrutado yo.

  04/10/2018
 • humberto

  Un musical delicioso, con canciones que todavía tarareo. Actuaciones excelentes que saltan de las tablas y te llegan al corazón, acompañadas de una historia magnifica que recuerda de donde venimos y hacia donde vamos. Una prueba de que vale la pena seguir apostando por los buenos valores, la union familiar y el respeto… la amistad verdadera no tiene limites porque en el fondo, todos somos iguales.

  02/10/2018