Natalia Valdebenito: Fea

Natalia Valdebenito: Fea

Fea és el resultat de la introspecció, observació, autocrítica i cada cop més profunda mirada de la còmica Natalia Valdebenito.

Sinopsi

L’any en què es van esgotar les possibilitats per subsistir com a artista a Xile, la còmica aprofita per fer una fotografia desesperantment realista on no queda ni ella lliure.
Fea és la maduresa de la còmica, que es desarma a si mateixa per després fer explotar tot el que aquest temps pandèmic, de canvis de paradigmes i múltiples estímuls van donar com a inspiració.
Fea és també la certesa que la comèdia sense gosadia no té gràcia i gràcia a Fea li sobra. Divertida, ràpida, contundent, política, sempre feminista, i per descomptat amb la certesa que ser escoltada serà sempre més important que caure bé i no molestar, i que el contingut és un accent sempre més agut que el xou anterior.
Fea és el nou després del camí de Sense por.
Fea és un nom desconcertant en un món on la bellesa és l’única cosa que per molt de temps va importar d’una dona.
Fea és un concepte, molt més que un insult.
Fea és el nou després de tres anys d’ardu treball auto gestionat, que resisteix sempre gràcies al públic fidel que espera ansiós aquesta nova entrega.
Després d’un silenci a l’stand up, d’un recés inesperat de més d’un any, la llarga espera va acabar. Perquè mai va ser L’Últim Show ara arriba Fea.
Per què es diu així? Han de veure el xou.

Durada:
Idioma:
Castellà
Edat:
No recomanat a menors de 16 anys
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Opinions de l'espectacle 1
  • nazariam655
Enllaç copiat!