Tot el que necessites per anar al teatre

My Fair Lady (versió concert)

My Fair Lady (versió concert)

My Fair Lady en versió concert, el clàssic de Broadway basat en l’obra de Bernard Shaw.

Quan Lerner i Loewe van assaltar Broadway l’any 1956 amb My Fair Lady, van recollir sis premis Tony, entre ells, el de Millor Musical, mentre que l’adaptació cinematogràfica va portar a casa vuit Oscars, inclòs el de Millor Pel·lícula.

Basada en la interpretació del Pigmalió de George Bernard Shaw, My Fair Lady és aquell rar musical amb el qual es mesuren tots els altres.

Aquest musical explica la història d’Eliza, una florista del Covent Garden que comença a rebre lliçons del fonetista Professor Henry Higgins, el qual s’obsessiona amb el somni de convertir-la en una autèntica dama elegant de l’alta societat londinenca. D’aquesta relació en naixerà una improbable amistat.

Definit com “el musical perfecte”, el presentarem com un concert semiescenificat, amb acció dels personatges sobre l’escenari, amb Alfonso Casado-Trigo, un autèntic especialista en el gènere que ha treballat en espectacles tan populars com Mamma Mia!, La Bella i la Bèstia, Cats, Els Miserables, Miss Saigon o The Phantom of the Opera en la producció original del Her Majesty’s Theatre de Londres.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Romanticisme, verisme i comèdia: l’estiu al Liceu

Romanticisme, verisme i comèdia: l’estiu al Liceu

11 juny 2021

La bohème, de Giacomo Puccini, és una òpera verista amb tints melodramàtics en què se’ns mostra la vida quotidiana d’uns artistes que viuen en unes golfes d’un barri de París; […]