Tot el que necessites per anar al teatre

Movimiento colateral

Movimiento colateral

La Cia. Jose Manuel Álvarez ens proposa Movimiento Colateral, un viatge des de la introspecció en el moviment i la rítmica del flamenc cap a nous codis, posant l’accent en un flamenc actual, que coexisteix amb la dansa espanyola i la improvisació.

En aquest espectacle, Jose Manuel Álvarez fa una introspecció en el moviment i la rítmica interioritzada del flamenc, tant en l’expressió individual com en la compartida. El resultat és un muntatge que mostra el procés d’obertura cap a nous codis posant l’accent en un flamenc actual, que coexisteix amb la dansa espanyola i el llenguatge de la improvisació.

El moviment del cos en l’espai, amb una acció determinada o en la seva interacció amb altres cossos, transcendeix amb una conseqüència indirecta en els altres ballarins. Acció i reacció col·lateral.

El bailaor Jose Manuel Álvarez, després d’una dècada en actiu col·laborant en diverses companyies i amb algunes peces de creació pròpies, decideix endinsar-se en un extens treball d’improvisacions grupals interessat a nodrir-se d’altres formes de moviment properes al flamenc, des d’una perspectiva d’escena actual i contemporània.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
90 espectacles en 10 ciutats a la nova edició del festival Dansa Metropolitana

90 espectacles en 10 ciutats a la nova edició del festival Dansa Metropolitana

19 febrer 2021

Un cop superada el sotrac de l’edició anterior provocat per l’esclat de la pandèmia, Dansa Metropolitana torna en una nova edició que es veurà del 5 al 21 de març. […]