Tot el que necessites per anar al teatre

Monet, la experiencia inmersiva

Monet, l’experiència immersiva és una proposta única a nivell mundial que convida a submergir-se en les més extraordinàries obres mestres de l’impressionisme. Puc veure Projeccions 360º, més de 1000m2 de pantalles i Realitat Virtual al IDEAL – Centre Arts Digitals de Barcelona.

Sinopsi

Claude Monet (París, 1840 – Giverny, 1926) va ser un pioner en l’ús de la pinzellada lliure i l’autor de l’quadre “Impressió, sol naixent”, que va servir per donar nom a el moviment artístic conegut com impressionisme.

L’exposició combina tecnologies d’última generació per descobrir com Monet, liderant a tota una generació d’artistes, va saber observar i representar la realitat d’una manera revolucionària. Després de l’aparició de la fotografia, el repte dels artistes com Monet va ser pintar la realitat canviant, els instants fugaços, entenent l’art de la pintura com
un acte espontani.

Projeccions de gran format en alta definició inundaran l’espai central de l’IDEAL explicant de manera sorprenent la particular tècnica pictòrica de Monet i la història de les seves obres més populars. Un homenatge a pintor que va canviar la història de l’art aprenent a capturar la bellesa de l’efímer.

A la zona de realitat virtual, els visitants podran passejar-se per les destinacions més importants de la vida d’el pintor: des de la seva infància a Le Havre, la joventut a París, les estades a Londres, el refugi holandès de Zaandam, la vida familiar a Argenteuil , fins a la seva darrera etapa a Giverny.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració