Tot el que necessites per anar al teatre

Metamorphosis Dance: Elkarrizketa Ilunak

Metamorphosis Dance: Elkarrizketa Ilunak

Elkarrizketa Ilunak (Converses a les fosques) és un muntatge coreogràfic innovador. Metamorphosis Dance vol explorar la comunicació, les converses en el pla físic, les accions i reaccions dinàmiques de conflicte, d’estima, d’inquietud.. que ells expressen de forma no verbal, sinó física i corporal. La seva inspiració coreogràfica és la possibilitat o la impossibilitat de comunicar-se.

Un dels trets d’identitat del projecte Metamorphosis Dance és un llenguatge coreogràfic molt físic, heretat dels grans coreògrafs del segle XIX. Això es tradueix en una cerca inesgotable que aprofundeix en les possibilitats artístiques d’una tècnica que, partint d’allò acadèmic, desconstrueix la fiscalitat clàssica per incorporar elements de rabiosa actualitat.

La necessitat d’explorar noves formes de composició coreogràfica és el punt de partida de l’última creació de  Metamorphosis Dance, Elkarrizketa Ilunak (Converses a les fosques). El tàndem artístic format per Iratxe Ansa i Igor Bacovich planteja una peça constituïda per seccions molt definides i amb caràcter propi. Cada secció prové d’una inspiració específica, que afecta  a la música, la il·luminació i la construcció coreogràfica.

 

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
90 espectacles en 10 ciutats a la nova edició del festival Dansa Metropolitana

90 espectacles en 10 ciutats a la nova edició del festival Dansa Metropolitana

19 febrer 2021

Un cop superada el sotrac de l’edició anterior provocat per l’esclat de la pandèmia, Dansa Metropolitana torna en una nova edició que es veurà del 5 al 21 de març. […]